Logga
 

 

 

 

Behandling av ytliga kärl / ådernät med sprutning

 


Mindre områden med åderbråck är relativt vanliga hos kvinnor, både hos dem som är opererade för åderbråck eller spontant. Ännu vanligare eller i anslutning till områden med åderbråck är ådernät med röda ytliga linjeformade småkärl eller ansamlingar med både små och större ringlande röda och blåa småkärl. Många kvinnor störs kraftigt av detta och vågar i många fall inte visa upp sina ben i kjol eller liknande.

Om du störs av ådernät och ytliga synliga röda / blåa kärl så kan sprutning av dessa förbättra tillståndet. Vi använder Aethoxysclerol, som är ett kärlirriterande medel, som sprutas in lokalt i detta område. Medlet agerar endast lokalt och "klibbar" samman kärlet utan att spridas vidare till andra områden. Man noterar en svullnad i området direkt efter behandlingen och det kan ta några dagar/ veckor innan kärlet försvinner. Vanligt är att 3-5 behandlingar behövs för att märkbart kunna ta bort ett kärlrikt område.

Behandlingen är smärtfri och du får undvika hårdare ansträngning under några dagar annars kan du jobba som vanligt. Behandlingen tar ca 30 min.

 

 

Plastikhuset Plastikkirurgi Åderbråcksplastik Åderbråck

Om Plastikhuset - Plastikoperationer - Behandlingar - Sitemap

Copyright © Plastikhuset - 2002 - 2018