Några länkar för mer information

 

 

 

 

 

FILLERS - behandla rynkor, linjer, volym i ansiktet

TEOSYAL - vårt val av hyaluronsyrefiller


S.k "Fillers" består av syntetiskt tillverkad hyaluronsyra, ett kroppseget ämne som normalt finns i huden och sakta bryts ned under årens lopp. Denna förlust ger upphov till rynkor.

Produkterna innehåller inga animaliska eller toxiska ämnen, varför allergi och överkänslighet är mycket ovanligt. Behandlingen måste dock upprepas var 6-18:e månad eftersom hyaluronsyran sakta bryts ned på ett naturligt sätt i kroppen. Plastikhuset anser att hyaluronsyre preparat är ett för patienten mycket säkrare preparat än flertalet andra rynkpreparat som ofta utlovar "permanenta resultat".

Gelen injiceras i och under huden i små mängder med en mycket tunn nål. Därmed slätas rynkor ut och en naturlig volymsförstoring kan uppnås. För behandling av rynkor behövs i allmänhet ingen bedövning. Vid injektion för läppförstoring eller för formering av ansiktskonturer används en grövre nål och därmed också regelmässigt bedövning. Gelen skapar en volymsökning. När gelen bryts ner binder den sig till vatten vilket gör att effekten kvarstår längre. Hur länge effekten kvarstår är individuellt och är bland annat beroende av ålder, hudtyp, livsstil samt eventuell muskelaktivitet. Hållbarheten påverkas också av vilken av produkterna som används samt var de injiceras. Majoriteten av de som behandlats upplever att 50-80 % av effekten kvarstår >6 månader vid behandling av rynkor och veck.

Utmärkta resultat ses bl.a. vid:

  • Bekymmersrynkor i pannan
  • Behandla fåror/ blåröda ränder under ögonen
  • Läppkonturering -Läppförstoring
  • Överläppsrynkor
  • Linjer och rynkor i övriga ansiktet
  • Föryngra ansiktet genom att tillföra förlorad volym
  • Utfyllnad av rynkiga och tunna handryggar

GE VOLYM:

Numera kan man också framställa mkt stora molekyler av hyaluronsyran, som därmed ger en klar volymsökning av huden och passar bra till att framhäva främst kindregionen och hakpartiet. Ett s.k Minilift kan utföras ibland om tillräckliga mängder användes och ibland ersätta vissa lyftoperationer i ansiktet.

Behandlingen utföres med nål och spruta även här, men pga större volymer som sprutas in under huden behövs ofta lite lokalbedövning i området vid behandlingen. Resultatet syns omedelbart. Resultatet kan förväntas hålla längre tid än för vanlig Restylane, ofta upp till 2år.

Bra för Dig som önskar:

  • mer framhävd ansiktskontur över kinder eller hakparti
  • ersätta förlust av underhudsfett i dessa regioner
  • undvika operativ behandling

Plastikhuset Injektionsbehandling Filler Teosyal Rynkor Linjer Minilift

Om Plastikhuset - Plastikoperationer - Behandlingar - Sitemap

Copyright © Plastikhuset - 2002 - 2015

 

 

 

 

 

Fillersyringe

 

 

 

 

 

 

 

Syringe