Några länkar för mer information

 

 

Dr. Pär Danielsson - Specialist i plastikkirurgi och brännskadevård/ rekonstruktiv vård


Dr. Pär Danielsson är född i Linköping och tog läkarexamen 1984 efter studier i Uppsala och Linköping. Legitimerad läkare sedan 1986. Specialistutbildning vid Hand-och Plastikkirurgiska kliniken i Linköping och erhöll 1991 specialistexamen i plastikkirurgi. Överläkare i plastikkirurgi 1998 - 2009 vid Universitetssjukhuset i Linköping. Har varit doktorand vid Linköpings universitet vid instutionen för kirurgi.

Dr. Pär Danielsson har sedan 1986 arbetat inom det plastikkirurgiska fältet och har skaffat sig en gedigen grund inom både den rekonstruktiva och estetiska plastikkirurgin. Startade Plastikhuset 2003 och har utvecklat kliniken till den ledande inom vår region av Sverige. Han har metodutvecklat delar av bröstkirurgin och har sedan 2009 blivit privatläkare inom plastikkirurgi på heltid.

Han var under många år ansvarig för brännskadevården i Linköping och arbetade där med svåra brännskador och den omfattande och betydelsefulla rekonstruktiva plastikkirurgin som idag utvecklats kraftigt och nu kan ge dessa människor ett meningsfullt liv efter sin oftast mycket svåra sjukdomstid.

Dr. Danielsson har varit flitig föreläsare och medverkat i Tv och radio samt varit medförfattare i läroböcker. Han är medlem i Svensk plastikkirurgisk förening, Läkarförbundet och Svenska läkarsällskapet. Vid sidan om den svenska specialistexamen innehar han även engelsk registrering som plastikkirurg (GMC) och har där sedan flera år samarbetat med plastikkirurg Lena Andersson.

Plastikhuset Plastikkirurg Behandlingar Läkare Personal

Om Plastikhuset - Plastikoperationer - Behandlingar - Sitemap

Copyright © Plastikhuset - 2002 - 2015