Några länkar för mer information


 

Hudvårdsprogram


Vårt hudvårdsprogram är ett långsiktigt, vetenskapligt beprövat krämprogram som korrigerar, stimulerar och återställer Din hud till ett yngre och fräschare tillstånd. Krämerna är specialkomponerade i USA av läkare och är medicinsk terapi, varför behandling endast får ordineras av läkare!

Lämpligt att behandla är ex. solskadad hud, hud med nedsatt elasticitet, grovporig hud, ytliga rynkor, pigmentstörningar, lätt åldrad samt "ofräsch hud". Tester visar på en föryngring av huden upp till 10 år, i enstaka fall 15 år och det normala åldrandet i huden kan avsevärt förbättras!

Krämerna påverkar tillväxt av hudceller, stimulerar nybildning av kollagen och bindväv i djupare delar av huden samt korrigerar pigmentstörningar. Alla hudtyper är lämpliga med ett individuellt program för varje person. Behandlingen kan kombineras med microdermabrasio eller kemisk peeling s.k Blue Peel av huden för bästa resultat.

Behandlingen består av en krämserie som ordineras och köpes på vår mottagning och pågår under minst 3-6 månader. Vi kvalitetssäkrar behandlingen.

Under påverkan av åldrande, arv och miljö sker dramatiska förändringar i hudens alla lager. Sjukdomar, rökning, sol bidrar till förändringar i huden. Värst är solen som står för en mycket stor del av alla hudskador.

Oavsett orsak förändras cellmognaden i överhuden med tiden. Det yttersta lagret förlorar sina jämna släta yta, med försämrad förmåga att bibehålla fuktigheten. Relativt tidigt minskar läderhudens produktion av bindväv och den omgivande vattenhaltiga grundsubstansen. Huden sjunker ihop, blir tunnare och torrare, rynkor dyker upp och fåror accentueras. Sol, infektioner och hormonella förändringar påverkar pigmentproduktionen, huden blir ojämn i färgen och pigmentet kan "klumpa" ihop sig, vi är nu långt från barnaålderns fina hud.

Programmet bygger på A-vitaminsyra och förstärks med speciella rengöringsprodukter och krämer. För maximal effekt kombineras blekande preparat med avfjällande syror (AHA-syror), här även en mönsterkyddad beståndsdel som förstärker djupverkan.

Krämerna kan användas på olika hudtyper och till varierande hudproblem. A l l a förändringar sker på cellnivå och resultaten har visat sig överträffa inte bara alla andra existerande metoder utan också patienternas mest optimistiska förväntningar. God hälsa kännetecknas av en fast och slät hud med en frisk färgton.

Krämerna återskapar hudens förmåga att hålla sig mjuk och fin via några enkla principer.

RENGöRING OCH NORMALISERING Djupverkande rengöringsprodukter och PH-normaliserande lotion är en förutsättning för framgångsrik behandling.

KORRIGERING Med korrigerande krämer lossnar "döda hudceller", hudfärgen bleks och blir jämnare. Hyaluronsyra tillförs huden

STIMULERING Cellaktiviteten i de djupare hudlagren stimuleras samtidigt som bindvävsproduktionen i huden ökar, genomblödningen i huden ökar.

SKYDD Huden måste skyddas mot UV-strålning, vilket förebygger hudskador. Krämerna täpper inte igen porerna .

UNDERHåLL Underhållsbehandling. Speciellt anpassat underhållsprogram vidmakthåller hudens hälsa under lång tid.