Några länkar för mer information

 

 

 

 

"Plastikkirurgi för vanligt folk"


Plastikhuset är den ledande privata plastikkirurgiska kliniken i sydöstra Sverige (Östergötland, Sörmland, norra Småland) och behandlar mer än 500 patienter/ år. Kliniken har mottagning i historiska, ljusa, härliga lokaler i utkanten av centrala Linköping i ett "eget Plastikhus" i Tornbyområdet nära järnvägsstationen. Hos oss slipper Du sjukhusmiljön, som annars kan kännas påfrestande. Personalen är proffsig och ger Dig omtanke och vård av högsta möjliga klass. Lokalbedövnings operationer sker i vårt hus, medan större narkosoperationer utförs på privat sjukhus i centrala Linköping med senaste teknik o bästa omsorg.

Plastikhuset erbjuder Dig ett rikt utbud av både operativa samt icke-operativa åtgärder, allt för att anpassa oss till Dina önskemål samt förutsättningar. Kvalité och trygghet för våra kunder till ett vettigt pris högprioriteras, jämför oss gärna med andra kliniker med liknande utbud och verksamhet.

Plastikkirurgin har fått en klang av exklusivitet genom åren. Vi på Plastikhuset vill använda plastikkirurgin och dess möjligheter som en enkel och effektiv metod till förbättring av varje människas psykiska och fysiska hälsa samt välbefinnande. "Plastikkirurgi för vanligt folk" vill vara ett sätt för alla människor, ung som gammal, att på ett enkelt och odramatiskt sätt få bra vård och behandling. Män som kvinnor är lika välkomna, vi avgör i varje enskilt fall om det är möjligt att åstadkomma Dina önskemål. Det ska vara lika enkelt och trevligt att gå till plastikkirurgen som att gå till "frissan".

Plastikkirurger är tränade på att anpassa och förfina tekniker vid operationer för att erhålla ett så bra funktionellt och kosmetiskt resultat som möjligt av ett otal olika tillstånd över hela kroppen. Vi har bred kunskap inom både estetisk kirurgi, hudvård, basal plastikkirurgi samt rekonstruktiv kirurgi.

Ansvarig är Dr. Pär Danielsson som garanterar Dig ett seriöst och tryggt mottagande av professionella vårdgivare. Att operera sig är ett stort beslut som vi vet att många vill diskutera med en specialist i lugn och ro. Att du som patient blir nöjd är vår ledstjärna, men det förutsätter att du har realistiska förväntningar samt att vi kan hjälpa Dig fram till ett välgrundat beslut beträffande OM och VAD du skall operera. Vi strävar efter professionell information och rådgivning även om det innebär att vi ibland avråder från operation eller behandling. Du skall i slutänden ändå alltid kunna lita på vår bedömning samt behandling.

Kliniken är ansluten till Patientförsäkringen samt godkänd av Socialstyrelsen.

Plastikhuset logga

Plastikhuset Plastikkirurg Behandlingar Läkare Personal

Om Plastikhuset - Plastikoperationer - Behandlingar - Sitemap

Copyright © Plastikhuset - 2002 - 2015

 

 

 

 

Adress: Läkarvillan, Tornbyvägen.3, 58273 Linköping

Tel: 013 - 35 74 05