Några länkar för mer information

 

 

Nyheter / Erbjudanden :

 

Maj 2018:Plastikkirurg- Dr Johann Zdolsek arbetar åter vid Plastikhuset:

Dr Johann Zdolsek

Johann är född i Kiruna 1960 och avlade läkarexamen vid Linköpings universitet 1987. Han disputerade 1992 vid Linköpings Universitet för erhållande av medicine doktorsgrad där han studerat effekterna av fria syreradikaler på odlade celler. Johann blev docent i Plastikkirurgi vid Linköpings Universitet 2014. Johanns nuvarande forskning syftar till att studera och finna vägar att förebygga förekomst av inflammation och kapselbildning omkring implantat material. Han bedriver också klinisk forskning kring livskvalitet och resultat av rekonstruktion efter bröstcancer.

Johann är specialist i både allmän kirurgi och plastikkirurgi och är huvudsakligen verksam som bröst- och rekonstruktiv mikrokirurg. Han har tillbringat ett år som Microsurgical Fellow vid välrenommerade Bernard O'Brien Institute for Microsurgery i Melbourne.

Johann är medlem i Läkarförbundet, Svensk Plastikkirurgisk Förenings (SPKF) och i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi (SFEP). Han är vidare ledamot i dess Utbildningskommitté samt medlem och Svenska läkarsällskapet. I den Nordiska Föreningen för Plastikkirurgi och Estetisk Kirurgi (SCAPLAS) är Johann ordförande i Utbildningskommittén. Han är dessutom ledamot i styrgruppen för det svenska bröstimplantatregistret (BRIMP).

Johann är en mycket anlitad föreläsare och deltagare vid paneldiskussioner inom det bröstkirurgiska området vid till exempel Kirurgveckan, nationell kurs i Onkoplastikkirurgi och vid Gothenburg Breast meeting.

Johann Zdolsek har verkat inom estetisk kirurgi sedan 2001 och har utvecklat sin estetiska kunskap vid sidan av sina erfarenheter och kunskaper inom rekonstruktiv plastikkirurgi och är medarbetare vid Plastikhuset sedan 2006 och är en rutinerad plastikkirurg med lång erfarenhet.

 

Sept 2016: Plastikhuset samarbetar nu med plastikkirurg - Dr Avni Abdiu:

Dr Avni Abdiu

Dr Abdiu är född i Norge, men genomgick läkar- och specialistutbildning i Linköping. Han är specialist i plastikkirurgi sedan 1996. Medicine doktorsexamen 1999 och är docent i plastikkirurgi sedan 2008. Specialistområden inom landstingsvården är ansiktskirurgi (missbildningar) samt bröst- och bukkirurgi.

Avni har varit verksam inom kosmetisk kirurgi sedan 1999 och har under åren genomfört flera tusen operationer. Är också föreläsare på kurser i estetisk kirurgi för blivande plastikkirurger i Norden.

Dr. Abdiu är medlem i Svensk Plastikkirurgisk Förening samt Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi.

Sept 2015: Plastikhuset använder enbart implantat från den världsledande tillverkaren MENTOR. (FDA-godkända)

Med anledning av försäljningsstopp utfärdat från Läkemedelsverket av Silimeds proteser, vill vi meddela att Plastikhuset ALDRIG använt dessa. Vi använder och har alltid använt enbart implantat från Mentor, vars implantat är godkända och kontrolleras av amerikanska läkemedelsverket (FDA). FDA är högsta medicinska myndighet i USA och övriga länder brukar följa deras råd. Vetskapen om detta är en trygghet för dig som patient på Plastikhuset.

Februari 2015: Vi har nu fått hem Teoxanes nya Cosmoceuticals - hudkrämer, vilka uppskattas bra av våra kunder. Hyaluronsyra i hudkrämer behåller fukten i huden på ett mycket bra sätt samt nya näringssubstanser och anti-ageing-/antioxidant ingredienser ger resultat som andra krämer sällan kommer upp till. Se vidare på hudvårdssidan för Teoxane produkter.

Januari 2015: Skatteverket anser att moms skall införas på behandlingar / operationer som kan anses som rent estetiska. 25% momskostnad tillkommer därför på de flesta åtgärder som inte kan anses helt klar motiverade för att förbättra/ vidmakthålla en god hälsa för de enskilde. Se mer info på skatteverkets hemsida här om detta

Dec 2012: Plastikhuset flyttar till eget Plastikhus och expanderar. Huset ligger i välkända Tornbyområdet i Linköping och är lätt att nå med bil och tåg.

 

Dec 2011: Plastikhuset använder enbart implantat från den världsledande tillverkaren MENTOR. (FDA-godkända)

Med anledning av de diskussioner som förts i media beträffande lågprisimplantat under namnet PIP / M, vill vi meddela att Plastikhuset ALDRIG använt dessa. Vi använder och har alltid använt enbart implantat från Mentor, vars implantat är godkända och kontrolleras av amerikanska läkemedelsverket (FDA). FDA är högsta medicinska myndighet i USA och övriga länder brukar följa deras råd. Vetskapen om detta är en trygghet för dig som patient på Plastikhuset.

 

 

Övrig Behandling+ Åtgärder på kliniken


Plastikkirurgin omfattar ett stort fält av operativa åtgärder över hela kroppen. Förutom operativ verksamhet utför vi även andra behandlingar / tjänster

  • Huduppbyggnadsprogram - krämprogram.
  • Leverfläcksmottagning - bedömning av dina leverfläckar, hudförändringar etc.
  • Hudslipning (dermabrasio-mikrodermabrasio) för att få en yngre, fastare hy eller få huden mer slät efter ex. acneärr.
  • Medicinsk tatuering (av bröstvårtgårdar)
  • Ärrbehandling - lokalbehandling/ operation av störande ärrbildningar
  • Konsultverksamhet på andra kliniker/ vårdinrättningar
  • Plastikkirurgiska utlåtanden och intyg till försäkringsbolag/andra instanser

 

Nyheter-Plastikhuset Erbjudanden-Plastikhuset Övriga-Behandlingar

Om Plastikhuset - Plastikoperationer - Behandlingar - Sitemap

Copyright © Plastikhuset - 2002 - 2018

 

 

 

 

 

 

 

Nyheter - övrig behandling