Mejla oss och beställ krämer här >>

 

HUDVÅRD med TEOXANE

 

Nyckelingredienser

 • Mikrosfärer med Hyaluronsyra: Bidrager till bra återfuktning då når ned djupare i huden än andra krämer

 • Matrikines, bio-peptider: Ger kraftfull anti-ageing liknande effekt

 • Argireline ®, en hexapeptid: tendens till minskade rynkor i ansiktet orsakade av muskelsammandragningar (panna, kråksparkar) = BOTOX liknande EFFEKT

 • C-vitamin inkapsling: VitaminC är en viktig antioxidant som skyddar hudens celler mot solen och andra ålderspåverkande faktorer

 

 

Teoxane eyes contour

 

Teoxane night peel

Teoxane advanced filler

 

 

 

 

 

Teoxane RHA serum


Teoxane Hudkrämer

Anti-ageing produkter med bevisad effekt -endast på certifierade läkarkliniker

 • Allergivänliga/ dermatologiskt testade
 • Fri från parabener och fenoxietanol
 • Utvalda till ÅRETS BÄSTA PRODUKTER på Advanced DermatoCosmetics i Frankrike två år i rad

Teoxane hudvård är utvecklad av ledande dermatologer inom anti ageing-forskning och lanserades i Sverige 2012. Det innebär att deras produkter bygger på de allra senaste forskningsrönen och teknologierna för att återfukta huden och förhindra hudåldrandet.
Hudens egen kvantitet/ kvalitet av hyaluronsyra minskar med åldern (redan från 25 års-ålder). Huden blir därmed uttorkad, elasticiteten minskar och den första rynkan uppkommer sakta, oftast i ögonregionen. Med hjälp av hyaluronsyra i krämer och med fillers är det möjligt att återvinna frisk och fast hud genom en naturlig reparation av hudens vävnad från utsidan med krämer + insidan via injektionsbehandling med Teosyal fillers.

RESULTAT:

 • Rynkornas djup minskar
 • Hudens lipidbarriär förnyas och huden återfår sin unga, lena textur
 • Efter cirka 10 dagar kommer huden att börja sin invärtes rekonstruktion vid angränsningen mellan läder-/överhud
 • Redan från första dagen är hudcellerna skyddade från fria radikaler (molekyler som orsakar åldrande) när serumet används.

 

 

 

Teoxane (Teosyal) Advanced Filler Eye Contour


15 ml - Vårt pris = 750 kr

Innehåller :
Hyaluronsyra, som återfuktar intensivt och fyller ut linjer

Biophytex, som ger direkt effekt på mörka ringar och ögonpåsar

Ögonkrämen som fräschar upp dina ögonlinjer snabbt och långvarigt. Den motverkar rynkor, till viss del mörka ringar och ögonpåsar. Ögonkrämen är en av världens främsta och mest avancerade anti-ageingprodukter för den känsliga huden kring ögonen. Resultaten talar för sig själva!
TEOXANE ADVANCED FILLER är en anti-ageing/ antirynk hudvårdsbehandling som skyddar cellens DNA. Dess unika aktiva ingredienser – bio peptider och hyalonsyra microsfärer omstrukturerar drabbade hudområden genom att VERKA PÅ DJUPET AV RYNKORNA, och sedan fyller ut rynkorna.
Området under ögonen i form av bl a mörka ringar, svullnad är ett besvärligt kapitel främst för många kvinnor. Bruna, gula eller gröntonade missfärgningar baseras på genetiska förutsättningar i form av pigmentansamlingar som kan vara svårbehandlade.

Det finns en annan variant som är kärlbaserad för ljushudade personer då restprodukter från röda blodkroppars järnoxidation i vävnaderna orsakar problem. Livsfaktorer såsom rökning, lite sömn, intorkning förvärrar dessa symtom.

Teoxane Advanced Filler Eye Contour Gel är framtagen för att kunna hjälpa dig med vissa av dessa besvären. Använd gelen regelbundet två ggr om dagen för bäst resultat.
Passar alla hudtyper, även känslig hud

 


Teoxane Radiant Night Peel

40 ml - Vårt pris = 600 kr
Innhåller:
RHA
15% AHA Glycolic Acid

Hudförnyande behandling genom peeling av överhuden. Mycket effektiv och huden får ett perfekt utseende. Få mindre porer och klarare hy. Pigmentreducering. Komplement till övriga krämer eller som inledning av krämbehandling.

Används på kvällen som en 21- dagars intensiv behandling 3 gånger per år eller en 15- dagars kur för att förbereda huden för en medicinsk peeling.

 

 

 

 

 

 

 


Teoxane Advanced Filler, normal skin

Normal / kombinerad hud. 50 ml - Vårt pris = 975 kr
·  Lågallergen
·  Dermatologiskt testad
·  Fri från parabener och fenoxietanol   

Innehåller:

 • Aktiva Hyaluronsyre-mikrosfärer som ger en extremt hög återfuktning
 • Matrikines, bio-peptider: kraftfull anti-rynk effekt
 • Argireline®, ett hexapeptide: reducerar rynkorna i ansiktet orsakade av muskelsammandragningar (pannan, kråksparkar)
 • Inkapslad C-vitamin: antioxidant som skyddar fettstrukturerna i cellerna och ger en återfuktning av de övre lagren av epidermis.

Mycket kraftfull antirynkbehandling. Hudens egen kvantitet och kvalitet av hyaluronsyra minskar med åldern. Huden blir uttorkad, elasticiteten minskar och den första rynkan uppkommer. Med hjälp av hyalonsyra är det möjligt att återvinna frisk och fast hud genom en naturlig reparation av hudens vävnad från insidan. bäst effekt i komplement med fillers.

ADVANCED FILLER är en anti-ageing och antirynk hudvårdsbehandling som skyddar cellens DNA. Dess unika aktiva ingredienser – biopeptider och hyalonsyresfärer omstrukturerar drabbade hudområden genom att sakta fylla ut rynkorna. 

 

 


Teoxane RHA Serum

30 ml - Vårt pris = 1025 kr

RHA + CDR +NOVAHYAL G CORE FORMULA
UNITAMURON H-22 

Används under Advanced filler krämen morgon och kväll.  Ger en len och klar hud. Återfuktar på djupet. Skyddar huden. Cellförnyelse. Antioxidant.
·  Lågallergen Dermatologiskt testad
·  Dermatologiskt testad
·  Fri från parabener och fenoxietanol

Redan från och med första dagen är hudcellerna skyddade från fria radikaler – molekyler som orsakar åldrande. 

 


 

Plastikhuset Behandlingar Hudvård

Om Plastikhuset - Plastikoperationer - Behandlingar - Sitemap

Copyright © Plastikhuset - 2002 - 2015